Simona Maxim, locul I la semimaratonul de la Pisa

Paula Todoran a terminat doar pe poziţia a patra cursa de maraton

Ultimul concurs din acest an pentru cele două atlete zălăuane, Paula Todoran şi Simona Maxim, a avut loc duminică, la Pisa (Italia). Deşi nu era considerată favorita cursei, Simona Maxim a avut o evoluţia foarte bună de la start până la finalul semimaratonului, reuşind să termine prima cursa de 21 de kilometri, cu timpul de o oră, 21 de minute şi 51 de secunde. Alături de Simona Maxim, sportivă legitimată în prezent la CSM Oneşti, pe podium au mai urcat Tiziana Gianotti şi Cristina Carli, ambele din Italia.
Paula Todoran a luat startul în cursa de maraton, sportiva pregătită de Mirel Seişanu neavând una dintre cele mai bune evoluţii. Atleta de la CSM Zalău s-a clasat pe poziţia a IV-a cu timpul de două ore, 48 de minute şi 35 de secunde. Pe prima poziţie s-a clasat atleta italiană Claudia Dardini, terminând cursa cu timpul de două ore, 43 de minute şi 11 de secunde, acestea fiind urmată pe podium de Josephine Wangoi Njoki (2:43.49) şi Elena Casaro (2:47.39).

2 Thoughts to “Simona Maxim, locul I la semimaratonul de la Pisa”

  1. Marius

    bravo Maxim,esti cea mai tare!!!sarbatori fericite alaturi de cei dragi

  2. Anonim

    Nimic despre mareata achizitie a csm-ului -condus cu „brio” de lipitorul de afise ajuns director s muresan- marea speranta pregatita din zalau la Sibiu de specialista in probele de fond l.b. ?! ca la 32 de ani trebuie sa fii remarcata ma car prin participari !

Leave a Comment